dimarts, 5 de gener del 2016

Carta oberta al President en funcions, l'Artur Mas.

President,
Potser sóc massa agosarat però, si llegiu aquestes ratlles, ja em donaré per ben pagat.
Sóc un català de soca-rel que mai ha votat CDC, i encara menys Junts pel sí. Sóc un aferrissat defensor de la nostra llengua que és una de sola: la catalana. La vostra unió amb gent d'ERC que tenen com a objectiu prioritari la implantació sense retorn de la llengua espanyola en un futur Estat català, ens ha portat fins aquí. Vós us hi vàreu ajuntar, tot fent cas de la dèria de "sumar" i vàreu posar en perill la consecució d'un Estat català de veritat, amb la nostra llengua com a ÚNICA oficial. En comptes d'això anàvem pel camí de construir un segon Estat espanyol. La CUP ens ha salvat, és veu, d'aquest disbarat. Ara noves eleccions.
I el meu humil consell és aquest: no repetiu "Junts pel sí", de cap manera. Aneu-hi com a CDC i que siguin els d'ERC els qui cometin l'assassinat de la llengua. Escolteu els lingüistes, si encara no ho heu fet, i veureu que l'única manera de salvar el català és partir de l'oficialitat ÚNICA. Si us diferencieu d'ERC hi sortireu guanyant. Ara és l'hora, President. Si us declareu partidari de donar per feta l'oficialitat única de la llengua catalana, en comptes de donar per feta l'oficialitat de l'espanyol, com heu fet fins ara amb JxSí, teniu el meu vot assegurat. I el de molts catalans que ens hem abstingut, podeu comptar-hi.
Estic convençut que vós sou l'única persona que ens podria conduir a la independència. No malbarateu els vostres esforços amb una causa traïdora. Trair la llengua seria trair la nació. I, sense nació, quin sentit tindria un estat?
Vós sou la nostra darrera esperança. Confiem en vós.

Un català.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada