dimarts, 24 de novembre del 2015

Espanyol oficial? No, gràcies, Vidal!

Ara el jutge Vidal, el que va fer un nyap de Constitució, ha publicat un llibre i encara en farà quartos, de tot plegat. Li n'ha fet propaganda una d'ERC, i també es presenta a l'estranger (a Madrit) com a senador com si fos d'ERC. El cas és una poltrona, com tothom.
Però volem ressaltar els lligams d'aquest jutge amb ERC, el partit del predicador Junqueras, el croat contra l'oficialitat ÚNICA de la llengua catalana i aferrissat defensor de l'oficialitat de l'espanyol, perquè no canviï res. D'on devia treure la idea el jutge Vidal de fer oficial l'espanyol? Ara ja es veu ben clar: mossèn Junqueras el va inspirar. Un altre detall curiós és l'amistat del jutge amb el rufià: són carn i ungla. A veure si endevineu en quina llengua deuen parlar, aquests dos!
I, perquè quedi tot ben clar, demanaria --tot i que ja sé que farà muts i a la gàbia-- al jutge què n'ha fet, de les més de 200 esmenes que va rebre el seu article de la Constitució sobre la llengua. Presumiblement devien ser contra l'espanyol oficial. Si més no la meva i les d'uns quants amics bé ho eren. Possibles respostes:
a).- les va llençar a les escombraries.
b).- les va llençar al vàter.
Què hi dius, Vidal? On és la teva democràcia? En parlaràs mai, d'aquestes esmenes?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada