diumenge, 20 de desembre del 2015

Els traïdors d'ERC: espanyol ben oficial.

Aquesta astracanada acabarà en desfeta com totes les anteriors apostes estratègiques d'ERC. No faran que cap colon es torni independentista (també de traca, l'analfabetisme d'aquesta trepa d'ineptes a l'hora de defensar el seu independentisme economicista), però en canvi sí que faran, ja està passant, que catalans estúpids aplaudeixin la castellanització en termes que els signants del Manifiesto potser ja els pensaven però no van gosar posar-los encara negre sobre blanc.  
Súmate és la pitjor ocurrència d'ERC d'ençà que els molt èinsteins -deixem-ho en èinsteins-, no sabien notar diferències nacionals entre Jordi Pujol i el PSC. Si Súmate s'adrecés a Can Zam, em semblaria benintencionat però perillós i probablement contraproduent. Però el greu del cas és que, allà, el seu efecte és nul, zero. No són una eina per convertir colons en independentistes sinó per convertir catalans en renegats.
No hi ha cap immigrant independentista o que se n'hi pugui tornar, cap ni un, que objecti la normalització del català. Però ni que existís aquest personatge, hauríem d'assumir nosaltres la castellanització. N'hi hauria prou amb utilitzar en alguna mesura la seva llengua per adreçar-nos-hi de cara a sumar algun SÍ més a la independència. I gràcies. Tipus com quan els presidenciables nord-americans xampurregen quatre paraules en espanyol davant targets hispanos.
(Text d'en "Jordi", sense el seu permís. Estic segur que no s'enfadarà)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada