dijous, 21 de gener del 2016

Sumate s'ha tret la careta

L'animadversió hostil de Sumate respecte a l'oficialitat única de la llengua pròpia de Catalunya és una clara mostra que ERC (però també CDC) ens ha colat el que serà el Cavall de Troia de l'espanyolisme un com Catalunya esdevingui un Estat independent. Alguns lingüistes hispanistes, encapçalats per Juan Carlos Moreno Cabrera i Sílvia Senz, han denunciat les males arts de l'Estat espanyol per seguir implantant els seu projecte "pancastellanitzador" a les antigues colònies sudamericanes (la mostra són unes declaracions del xenòfob de l'Albiol en aquestes eleccions passades, que "es mostrava intolerant amb la immigració excepte amb la sudamericana", bàsicament perquè tenen el castellà com a L1 i poden contribuir a castellanitzar Catalunya).

Sumate no respecta l'opinió dels experts en matèria sociolingüística, la ignora i es dedica a tipificar el tòpic que "sense el castellà oficial, els castellanoparlants (que no es volen integrar a la seva terra d'acollida) no donaran suport a la Independència". Sumate, a més, no ha demostrat "sumar" amb el seu discurs, i no aconseguir "sumar" els vots dels castellanoparlants que s'han anat a C's, PSC, CSQEP i PPC (només pel fet de ser una organització d'uns 400 membres ja demostra que no ha "sumat" sensibilitats en aquest aspecte, de fet en resta als independentistes de sempre, que no es volen "sumar" a un projecte independentista que acabi amb la seva llengua sense adonar-nos-en).
No permetrem que seguiu insultant tota aquella gent que va venir a Catalunya a aconseguir un treball perquè a Espanya els mataven de gana, posant en voga la seva capacitat d'integrar-se a Catalunya i sentint-se dignes d'haver acollit la llengua pròpia d'aquest territori, d'usar-la com a la seva L1 i de transmetre-la als seus fills. Aquestes persones són els veritables agents de l'independentisme català, com a Amèrica van ser els fills dels colons americans que la van independitzar (en aquests cas, "caps de turc" del Franquisme, que va provocar els moviments migratoris cap als Països Catalans per mirar d'espanyolitzar-los plenament).

Desmuntarem les vostres mentides, Sumate. Prepareu-vos (i els que els hi doneu veu, dirigents del "processisme", també; ningú de vosaltres no quedarà impune, i començarà el veritable procés cap a la Independència dels Països Catalans, començant pel Principat!).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada