dimarts, 29 de setembre del 2015

Els de "súmate" resten vots, però entren al Parlament.

Què han fet aquells que varen posar a dalt de tot a les llistes, aquells que només parlen espanyol, se'n vanten i diuen que són independentistes? De què han servit? Per guanyar vots independentistes entre els espanyols que viuen a Catalunya, segur que no. N'han fet perdre. Per la sola cosa que ha servit això del "sumate" és per convèncer molts catalans que cal continuar vil-lingües, que cal continuar parlant la llengua del senyor, per donar fe que som uns bons esclaus.
No fa gaire algú em deia això: Escolta aquest vídeo amb el discurs de Súmate ahir a la Diada. Si no hem entès això, és que no hem entès res. I, és clar, amb un segon de mirar el vídeo ja en vaig tenir prou. Però ho vaig voler comprovar, que no fos el dit. Parlava un tal "Rufian" (amb el nom ja paga) en estranger, no cal dir-ho. Només parlen espanyol i encara se'n vanten! I els de Junts pel sí varen posar aquesta gent ben amunt, perquè sortissin elegits. Perquè se senti la llengua del senyor al Parlament, com més millor. La dels esclaus aviat no se sentirà enlloc. No n'hi havia prou amb PP i C's, es veu.
Però els resultats els han desmuntat la seva teoria que cal "sumar" a qualsevol preu, encara que sumem merda. Si més no, han demostrat que aquests no sumen, RESTEN. Ara bé, malauradament el mal ja està fet. Ja han ficat el verí al cervell de molts catalans: som vil-lingües! Bé, no pas al de tots. Al meu encara no ha entrat el verí: no hauria votat Junts pel sí encara que m'haguessin apuntat amb una pistola. Mira que premiar el vantar-se de no parlar català!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada