dimecres, 16 de setembre del 2015

Junts pel Sí, TRAÏDORS.

En Joaquim Arenas i Sampera, un dels ideòlegs del model d'immersió lingüística a Catalunya. declarava el 29 de març d'enguany a la revista "Presència":
L'única llengua oficial de la República Catalana ha de ser el català. Tota la resta és una traïció. Traïció a una història, a una cultura, a una ciència, a una gent que va morir pel català –en Carles Rahola, per exemple, entre molts altres–, a una gent que es va jugar la vida pel català, que van ser denunciats per fer classes en català, a un moviment que va des d'acabada la guerra fins a la restauració de la Generalitat de resistència a favor del català. I ara... per uns miserables vots insegurs volen carregar els neulers a la població castellana, que si no, no ens votaran. Home, gràcies! Per tant, si el català no ha de ser l'única llengua oficial a Catalunya amb mi que no hi comptin. Jo no votaré a favor de l'estat català.
I jo hi afegeixo: JO TAMPOC NO HI VOTARÉ. NO VULL AQUEST ESTAT QUE, DE FET, SERIA UN ESTAT ESPANYOL. Qui no ho vegi, que es miri el vídeo d'en Junqueras, el que diu que un Estat català promocionarà l'espanyol i defensarà els interessos de l'Estat espanyol!
CDC, ERC, ANC, tots TRAÏDORS!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada